; Stap in de binnenwereld van MeJa

Hét platform voor moeders die het ouderschap niet als een roze wolk ervaren

Gratis lid worden


Steun, herkenning en de hulp die jij nodig hebt

De periode rondom je zwangerschap is niet voor iedereen een roze wolk, al lijkt dit misschien wel zo wanneer je om je heen kijkt. In de Binnenwereld van MeJa geven we vrouwen die struggelen met het moederschap de ruimte om te praten over alles waar ze tegenaan lopen. Het is een veilige plek waar je eerlijk kunt delen hoe jij je voelt. Kamp je met psychische problemen rondom je zwangerschap? Weet je soms niet wat je met jezelf en je kindje aan moet? Het mag er allemaal zijn!

Juist door erover te delen, met gelijkgestemden te praten en je kennis te vergroten, kun je ervoor zorgen dat jij beter in je vel gaat zitten. Hoe zou het zijn als je meer rust ervaart, meer positieve gedachten hebt en meer kunt genieten, zowel van de momenten dat je alleen bent als van de tijd die je met jouw kindje doorbrengt? 


Dit wil ik!

'Het helpt om te merken dat ik niet de enige ben' (Ellen, 33 jaar)

De Binnenwereld van MeJa, dit kun je verwachten

Online Community 

Voel je gesteund, praat met gelijkgestemden, ontdek hoe anderen omgaan met hun struggles en deel je ervaringen over het moederschap. Je vindt het allemaal in de online community.

De online leeromgeving

Je kennis uitbreiden is heel helpend in deze nieuwe periode. Je klachten herkennen, weten wat je kan verwachten en waardevolle tips en adviezen die helpen. Volg onze masterclasses, challenges, trainingen en vragenuurtjes met experts. Kies wat jij nodig hebt, op jouw moment. 

Mindfulness oefeningen

Zeker als (aankomende) moeder is goed kunnen ontspannen belangrijk. Het effect van mindfulness zit hem vooral in het regelmatig beoefenen en dat vraagt discipline. In de Binnenwereld vind je (o.a) de oefening 3 minuten ademruimte. Dit is een mooie oefening die elke dag 3 minuten van je tijd vraag. Doe je mee?

Iedere maand een nieuwe online masterclass ☆

Wanneer je premium lid wordt van de Binnenwereld kun je elke maand aansluiten bij een uitgebreide live masterclass over een specifiek onderwerp. Hierbij kun je denken aan somberheid, verlies, angst, trauma, onzekerheid, relatieproblemen, infertiliteit, slaapproblemen en ga zo maar door. Komt het een keer niet uit? Geen probleem! Je kunt alle masterclasses terugkijken in de online leeromgeving. 

Kopje thee met de psycholoog ☆

Je hebt de mogelijkheid om met een psycholoog te praten. We noemen dit een virtueel kopje thee. Regelmatig kun je even kletsen over hoe het gaat en wat je bezighoudt. Dit is dé mogelijkheid om persoonlijk al jouw vragen te stellen. Iedereen met een premium lidmaatschap mag hierbij aansluiten. 

Persoonlijke kennismaking ☆

Wij willen onze premiumleden graag leren kennen. Daarom nodigen we iedereen die premium lid wordt uit voor een persoonlijke kennismaking. Zodat we weten wie je bent en wat je nodig hebt. Zo kunnen wij er extra goed voor jou als premium lid zijn.

Kan jij wel wat steun gebruiken?

Meld je dan nu gratis aan voor de Binnenwereld of kies voor een premium lidmaatschap voor extra ondersteuning en persoonlijke aandacht!

Gratis lidmaatschap De Binnenwereld

✓ Maak gebruik van het platform. Dé plek om andere vrouwen te ontmoeten,    

    kennis te vergroten en ervaringen te delen.

✓ Toegang tot community met gelijkgestemde vrouwen

✓ Toegang tot training over psychische klachten rondom zwangerschap  

✓ Mindfulness oefeningen

✓ Maandelijkse Q&A

✓ Heel veel inspiratie over alles rondom zwangerschap en psyche


GRATIS

Premium lidmaatschap De Binnenwereld ☆

✓ Alles uit het gratis lidmaatschap

✓ Toegang tot de online leeromgeving met trainingen, workshops en  

     challenges om jouw kennis te vergroten.

✓ 1:1 sessie met een psycholoog om kennis te maken

✓ Neem elke maand live deel aan een nieuwe masterclass

✓ Regelmatig de mogelijkheid voor een virtueel kopje thee met de psycholoog

✓ Verschillende mindfulness oefeningen beschikbaar 

✓ Regelmatig waardevolle events

✓ Toegang tot de online leeromgeving met trainingen, workshops en challenges om jouw kennis te vergroten rondom, zwangerschap en psyche.


€ 19,95 per maand

Dit lidmaatschap geeft me extra steun naast mijn behandeling elders. Ik vind het fantastisch wat jullie doen. Het is zo helpend, zo steunend en het ziet er zo goed uit allemaal. Ik heb ook jouw boek gelezen, Mirjam. Ik vond het zo fijn te lezen over dit onderwerp waar amper over gedeeld wordt. Ik heb erbij gelachen én tranen gelaten. Ik kon me eigenlijk in alle vrouwen wel herkennen. Dat geeft weer nieuwe inzichten. Mijn psycholoog, het boek en het platform helpt me vooruit.

Dank daarvoor!