; Stap in de binnenwereld van MeJa

Onze community is er ook voor jou

Wat kun je verwachten


Voel je gesteund in de binnenwereld

In de binnenwereld van MeJa ontmoet je andere vrouwen en kun je allerlei topics volgen. Deel je verhaal en voel je gesteund. Om het gemakkelijk te maken hebben wij de community zo ingericht dat je verschillende topics kan kiezen, zodat je zeker weet dat je hier lotgenoten ontmoet.


Vrouwen ontvangen steun, delen verhalen en onzekerheden en leren dat ze niet alleen staan. Als experts zijn wij ook aanwezig in de community en proberen we altijd een waardevol antwoord te geven op eventuele vragen die er zijn. Hoe meer vrouwen aanwezig zijn in onze community, hoe meer waarde dit geeft. 


Wij nodigen je uit om in onze binnenwereld te stappen, waar ruimte is voor eerlijke verhalen en eerlijke antwoorden. Een plek waar je zonder schaamte en in alle openheid al je onzekerheden, worstelingen, vragen en gevoelens mag delen. Dus geen behandeling op het platform, maar wel kennis vergroten en steun ervaren. Dat helpt! Je bent van harte welkom. 


Stap in onze binnenwereld en ontdek wat dit voor jou kan betekenen.

Onze community groeit

Het voelt alsof ik er een familie bij heb (Ellen, 33 jaar)

Wil je van alle voordelen van het lidmaatschap profiteren? Word dan premium lid. Wij doen er alles aan om je thuis te voelen in onze binnenwereld. Een plek waar je regelmatig naar terugkeert voor steun, informatie, een challenge en waardevolle oefeningen. Allemaal om jouw te steunen in deze ingewikkelde levensfase. 

steun psycholoog

Community

De plek om andere vrouwen te ontmoeten in dezelfde levensfase. Dit is voor iedereen toegankelijk. We proberen groepen te maken met gelijkgestemden. Hier kun je vrouwen ontmoeten met een onvervulde kinderwens, vrouwen die een depressie hebben doorgemaakt en vrouwen die klachten ervaren na een traumatische ervaring. Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Ook hier geldt: Hoe meer leden, hoe waardevoller de groep zal zijn.

Masterclasses

Elke eerste maandag van de maand om 20.00 uur een uur lang een uitgebreide live masterclass over een specifiek onderwerp. Je kunt denken aan somberheid, verlies, angst, trauma, onzekerheid, relatieproblemen, fertiliteit, slaapproblemen en ga zo maar door. Altijd vanuit onze expertise als psycholoog. Bovendien kun je alle masterclasses terugkijken als premiumlid. 

Trainingen

De wereld van MeJa verzorgt tevens trainingen. Een training bestaat uit meerdere modules over een bepaald onderwerp. Regelmatig komt er een nieuwe cursus bij. Alle modules zijn gratis beschikbaar in de binnenwereld. 

Mindfulness

Speciaal voor deze periode verschillende ontspanningsoefeningen beschikbaar. Het effect van mindfulness zit hem vooral in het regelmatig beoefenen en dat vraagt discipline. De 3 minuten ademruimte is een mooie oefening die elke dag 3 minuten van je tijd kost. Ga je de uitdaging aan?


Thee met de psycholoog

Kopje thee
met de psycholoog

Elke dinsdagmorgen start je je dag met een online kopje thee met de psycholoog. Gewoon even vertellen hoe het gaat, wat je bezighoudt of een mogelijkheid om een prangende vraag te stellen of misschien wel een verhaal te delen. Soms zijn we met zijn tweeën en soms met zijn tienen. Laat je verrassen!

Mirjam en Kim Ellen

Persoonlijke kennismaking

Wij willen onze premiumleden graag leren kennen. Als je dat op prijst stelt, plannen we een digitale meeting. Zodat we weten wie je bent en wat je nodig hebt. Zo kunnen we er zo goed mogelijk zijn voor onze premiumleden.Wil jij alles wat de binnenwereld van MeJa te bieden heeft en bijdragen aan onze missie: eerlijke verhalen vertellen. Word dan lid van onze binnenwereld. 

Gratis lid Binnenwereld

Maak onbeperkt gebruik van de community. De plek om andere vrouwen te ontmoeten, kennis te vergroten en ervaringen te delen.
GRATIS

Premiumlid Binnenwereld

✓ Maak onbeperkt gebruik van de community.

✓ Neem elke maand deel aan een nieuwe masterclass

✓ Wekelijks de mogelijkheid om met ons in gesprek te gaan tijdens het digitale kopje thee. 

✓ Speciaal voor deze fase in je leven specifieke mindfulness oefeningen beschikbaar

✓ De mogelijkheid om gratis verschillende trainingen te volgen. Het aanbod zal steeds verder groeien. 

✓Een persoonlijke kennismaking zodat we weten wat je nodig hebt, zodat we onze premiumleden goede zorg kunnen bieden. 

€ 19,95 per maand