; Aanbod


Wil jij je beter voelen?

Meer ontspanning in het moederschap? 

Bekijk ons aanbod

Wij zijn Kim Ellen en Mirjam 

Beiden klinisch psycholoog en psychotherapeut en wij hebben een missie. Wij willen meer openheid en eerlijkheid over psychische klachten in de periode rondom zwangerschap. Van de kinderwens tot moeder zijn en alle fasen daartussen in. Wij willen met de wereld van MeJa een plek creĆ«ren waar vrouwen zich gesteund en gezien voelen in deze ingrijpende levensfase. Niet problematiseren, maar normaliseren. Dit doen we door kennis te delen, te luisteren en vooral door het eerlijke verhaal te vertellen. Dit doen we met onze wetenschappelijke kennis en uiteraard onze praktijkervaring. 


Een voorproefje? Lees ons e-magazine.

Ons aanbod

De Binnenwereld

In de Binnenwereld kun je gebruik maken van de community, Dit is een veilige plek waar vrouwen hun eerlijke verhaal delen.

Daarnaast is er volop kennis te kennis verkrijgen in de online leeromgeving! Je vindt hier praktische workshops, informatieve trainingen en motiverende challenges om steeds meer grip te krijgen op (aankomende) moederschap.   

Lees meer
De Binnenwereld groeit

Trainingen & Workshops

Wil je liever geen lid worden, dan kun je ook losse workshops of trainingen volgen.

Trainingen gericht op meer rust en ontspanning in zwangerschap en het jonge moederschap. Kijk gerust eens rond welke workshops en trainingen er momenteel beschikbaar zijn. Heb je een specifieke wens? Laat het ons vooral weten. Wij blijven nieuwe workshops maken. 

Lees meer
Ons aanbod breidt uit