; Psychologen met een missie
Mirjam en Kim Ellen

Over ons

Wij stellen ons graag aan je voor!

Psychologen met een missie

Wij, Kim Ellen en Mirjam, zijn samen eigenaar van psychologiepraktijk MeJa. Hier behandelen we mannen en vrouwen met klachten rondom zwangerschap en het jonge ouderschap. Het topje van de ijsberg denken wij. Wij zijn op missie. Wij willen preventief wat betekenen en ons bereik vergroten. Wij willen de vrouw bereiken die geen psychische klachten heeft, maar wel worstelt. Gewoon omdat dit zo’n ingewikkelde periode is in je leven. We willen eerlijke verhalen vertellen en normaliseren. Dit alles vanuit onze expertise als klinisch psycholoog.


En dus hebben wij de stoute schoenen aangetrokken en zijn we dit platform gestart. Een avontuur waarin we elke dag nog leren. Ons bereik wordt elke dag een beetje groter en dus het platform elke dag waardevoller. 

Het e-magazine geeft een klein inkijkje. Op ons platform vind je veel meer informatie over alle onderwerpen die te maken hebben met emoties in deze fase van het leven. Vanaf het moment dat er een kinderwens is tot de eerste jaren van het moederschap.

We ontmoeten je graag in de Binnenwereld van MeJa!

Gratis e-magazine

Wij hebben een mooi e-magazine voor je samengesteld. Boordevol waardevolle informatie en tips.


In dit magazine lees je alles over de transitie naar het moederschap, bespreken we drie veel voorkomende klachten en krijg je een sneak preview naar het boek 'de verwachting voorbij' .  


Spreekt dit je aan? Bestel dan hier ons e-magazine.

50%
De transitie naar het moederschap
Gratis downloaden

Mirjam Meek en Kim Ellen Jager

Mirjam Meek is klinisch psycholoog, verloskundige (niet praktiserend) en auteur van het (nog te verschijnen) boek "De verwachting voorbij". Mirjam is daarnaast eigenaar van psychologiepraktijk MeJa en moeder van drie kinderen.


Kim Ellen Jager is werkzaam als klinisch psycholoog, coach en eigenaar van psychologiepraktijk MeJa. Kim Ellen is moeder van twee kinderen. 


Onze wens is om naast het centrum waar de psychische zorg rondom een kinderwens, zwangerschap, bevalling en het ouderschap centraal staat ook een plek online te creëren waar vrouwen zich gesteund en gezien voelen in deze ingrijpende levensfase. Niet problematiseren, maar normaliseren. Door kennis te delen, te luisteren en vooral door het eerlijke verhaal te vertellen. 

Interview Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant


In de weekend editie van bovenstaande kranten is een prachtig 3 pagina 's groot artikel verschenen over De Wereld van MeJa. 


Het volledige artikel is te lezen in De Binnenwereld


De verwachting voorbij (maart '23)

Zo trots! In maart verschijnt Mirjam haar allereerste boek De verwachting voorbij. Eerlijke verhalen uit een psychologiepraktijk voor jonge moeders. De omslag is prachtig geworden..  


Benieuwd naar de totstandkoming van het boek? Binnenkort een interview met Mirjam over haar boek in De Binnenwereld


In de pers

Boekcontract! 🥂🎉📚

Psychotherapeut (en voormalig verloskundige) Mirjam Meek tekende gister haar boekcontract. Na onze schrijftraining (Kickstart je boek) belandde ze bij literair agent Maarten Boers. Er waren meerdere uitgevers geïnteresseerd in haar verhaal. Ze koos voor het fijne team van Thomas Rap.


Haar boek ‘De verwachting voorbij’ gaat over de niet te onderschatten transitie van vrouw naar moeder. En over de lat die jonge moeders voelen en die nodig naar beneden moet. Eerlijke verhalen uit de praktijk van een psychotherapeut. 


Bijzonder trots zijn Denise en ik op Mirjam. Ze was een van de eerste deelnemers van onze schrijftraining. In februari gestart, in juli onder de vleugels van een agent, noest doorgeschreven en fijngeslepen, en in december onder de pannen bij een fantastische uitgeverij. 


We kijken uit naar je boek, Mirjam! 📚🎉

#boekschrijven #boekcontract #kickstartjeboek