; Van niet moeder naar moeder: een kwetsbare fase in je leven
Boekenclub Meja

Een kijkje in de wereld van MeJa

Gratis E-magazine 

De transitie naar het moederschap

De transitie naar het moederschap

In dit fraai vormgegeven e-magazine lees je alles over moeder worden. De overgang van niet-moeder naar moeder is een grote transitie, misschien wel de grootste die je doormaakt in je leven. We schrijven uitgebreid over deze matrescentie. 


Er is aandacht voor drie veel voorkomende gevoelens: angst, eenzaamheid en schaamte. Gevoelens die soms maken dat het zo moeilijk is om echt te vertellen hoe je je voelt. 


Er staan twee prachtige ervaringsverhalen in: eentje geschreven door de vrouw zelf en eentje opgetekend door Mirjam. Ervaringen delen met anderen is altijd zo krachtig en waardevol. 


Wil je dit tijdschrift ontvangen? Klik dan op onderstaande link en je hebt het blad binnen 10 minuten in je mailbox.

Download gratis

Dit is wat vrouwen ons schrijven na het lezen van het e-magazine:

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Wauw wat een cadeautje!

Veel te snel was het magazine alweer uit. Als ik er een abonnement op kon nemen, dan deed ik dat meteen. 

Emma
Gespreksstof

Ik ben niet de doelgroep, maar heb toch met veel plezier het artikel over de matrescentie gelezen. Een mooi gesprek met mijn vriendin was het gevolg.

Marcel 
Professioneel
Het lijkt de Linda wel! Met veel plezier gelezen. 
Kelly
Deskundig
Je kunt hier wel een heel boek over schrijven. Interessant en tegelijk wilde ik nog veel meer weten. Hopelijk voorziet het platform hierin. Ik blijf in elk geval graag op de hoogte!
Feline

Wil je meer lezen over:

  • De matrescentie?
  • Uitleg krijgen over lastige gevoelens in deze periode?
  • Tips ontvangen over hoe je om kan gaan met deze gevoelens?
  • Ervaringsverhalen lezen en meeleven met deze vrouwen?
  • En nog veel meer.... 


Doe jezelf dan nu dit e-magazine cadeau. Geniet ervan. 


50%
De transitie naar het moederschap
Gratis downloaden

Psychologen met een missie

Wij, Kim Ellen en Mirjam, zijn samen eigenaar van psychologiepraktijk MeJa. Hier behandelen we mannen en vrouwen met klachten rondom zwangerschap en het jonge ouderschap. Het topje van de ijsberg denken wij.


Wij zijn op missie. Wij willen ook preventief wat betekenen en ons bereik vergroten. Wij willen ook de vrouw bereiken die geen psychische klachten heeft, maar wel worstelt. Gewoon omdat dit zo’n ingewikkelde periode is in je leven. We willen eerlijke verhalen vertellen en normaliseren. Dit alles vanuit onze expertise als klinisch psycholoog. We willen kennis vergroten, zodat je eerlijke verwachtingen hebt van deze periode. We willen je netwerk verbreden en we willen vooral normaliseren. 


En dus hebben wij de stoute schoenen aangetrokken en zijn we dit platform gestart. Een avontuur waarin we elke dag nog leren. Ons bereik wordt elke dag een beetje groter en dus het platform elke dag waardevoller. 


Het e-magazine geeft een klein inkijkje. Binnen ons platform vind je veel meer informatie over alle onderwerpen die te maken hebben met emoties in deze fase van het leven. Vanaf het moment dat er een kinderwens is tot de eerste jaren van het moederschap. Je bent van harte welkom!


Spreekt een magazine je niet zo aan of wil je meer informatie naast het e-magazine? Neem dan een kijkje in onze community. Lid worden is geheel gratis.