; Boek een online VIP sessie en krijg een advies op maat.

Boek een online coaching sessie
en krijg advies op maat

Dit zijn coachingsvragen waar vrouwen mee worstelen

Is dit wat ik werkelijk wil?
Wat voor ouder wil ik zijn?
Waar haal ik voldoening uit?

Is mijn somberheid nog binnen de grenzen van "normaal"?
Hoe ga ik in mijn relatie om met de veranderende rollen?
Hoe bewaak ik mijn grenzen?
Hoe ga ik om met de balans werk- privé?


Van een kinderwens tot het prille moederschap: een fase in je leven dat bol staat van veranderingen. Een veranderend lijf of een lijf wat je niet geeft waar je naar verlangt. Een veranderende relatie. Een nieuwe rol in je leven. Het roept allerlei gevoelens op van intense liefde tot pure wanhoop. Van groot geluk tot vreselijk verdriet en van ontzettend genieten tot onnoemelijk balen. Deze gevoelens zijn soms verwarrend en vaak anders dan verwacht. 

Blijf hier niet alleen mee rondlopen. Bel een vriendin, deel dit met je partner of een betrokken familielid. Luister naar ervaringen van andere vrouwen en ontdek dat je niet alleen staat in al je twijfels en onzekerheden


Soms is dat niet genoeg en kan een professional hulp bieden. Geen behandeling, maar luisteren en meedenken. Dingen verhelderen en tips geven. Doen wat nodig is en helemaal gericht op jou


Je bent van harte welkom voor een persoonlijke sessie.

‘Het gesprek heeft me inzicht en vertrouwen gegeven. Gewoon door heel goed te luisteren en de vragen te stellen die ik nodig had.

Dankjewel Kim Ellen.’

VIP SESSIE

Hoe werkt het?

€150,-

Je meldt je aan door ons een mail te sturen. Bij aanmelding beschrijf je even kort je hulpvraag of probleem. Je ontvangt dan een link waar je kunt inloggen op het moment van de afspraak of je komt op onze locatie in Groningen. Je hebt vervolgens een gesprek van 45 minuten met een van onze experts. Waardevolle tijd waarin we volledig gericht zijn op wat jij nodig hebt. Je ontvangt de factuur na het gesprek. 


Dus: 


  • Sessie van 45 minuten
  • Coaching door psycholoog
  • Focus op preventie
  • Ook in de avonduren mogelijk
  • Geen wachtlijstMeer informatie?

Een coachingstraject begint met het formuleren van een heldere vraag en concreet doel. Door goed te luisteren, te spiegelen en te ervaren, wordt er eerlijke en soms scherpe feedback teruggeven. Dit kan leiden tot nieuwe inzichten. De taal is helder en resultaatgericht.


Het is nadrukkelijk geen therapie, echter er wordt wel gebruik gemaakt van interventies uit de schematherapie, cognitieve gedragstherapie en systeemtherapie. Dit maakt het coachingstraject effectief en veelzijdig. De grens met psychotherapie wordt daarbij nauwlettend bewaakt. Er wordt niet gewerkt met een specifiek model, maar elke vraag zal een maatwerktraject opleveren. 


Wil je meer informatie over een coachingstraject? Stuur ons dan een mail met je coachingsvraag. Wij nemen dan contact met je op. 


Let op: Een coachingsessie is geen behandeling. Wij zullen altijd eerlijk zijn. Als we denken dat behandeling nodig is, zullen we dit adviseren. Dit is niet mogelijk binnen de wereld van MeJa. Maar wel in onze psychologiepraktijk MeJa, centrum zwangerschap en psyche (ook digitale poli).