; Boek een online VIP sessie en krijg een advies op maat.

Boek een online VIP sessie
en krijg een advies op maat

Direct een VIP sessie boeken

Dit zijn enkele coachingsvragen waar vrouwen en mannen mee worstelen.

Is dit wat ik werkelijk wil?
Wat voor ouder wil ik zijn?
Waar haal ik voldoening uit?

Is mijn somberheid nog binnen de grenzen van "normaal"?
Hoe ga ik in mijn relatie om met de veranderende rollen?
Hoe bewaak ik mijn grenzen?
Hoe ga ik om met de balans werk- privé?


Van een kinderwens tot het prille moederschap: een fase in je leven dat bol staat van veranderingen. Een veranderend lijf of een lijf wat je niet geeft waar je naar verlangt. Een veranderende relatie. Een nieuwe rol in je leven. Het roept allerlei gevoelens op van intense liefde tot pure wanhoop. Van groot geluk tot vreselijk verdriet en van ontzettend genieten tot onnoemelijk balen. Deze gevoelens zijn soms verwarrend en vaak anders dan verwacht. 

Blijf hier niet alleen mee rondlopen. Bel een vriendin, deel dit met je partner of een betrokken familielid. Luister naar ervaringen van andere vrouwen en ontdek dat je niet alleen staat in al je twijfels en onzekerheden. 


Soms is dat niet genoeg en kan een professional hulp bieden. Geen behandeling, maar luisteren en meedenken. Soms dingen verhelderen en tips geven. Doen wat nodig is en helemaal gericht op jou. 

Je bent van harte welkom voor een persoonlijke VIP sessie

Plan een VIP sessie

‘Het gesprek heeft me inzicht en vertrouwen gegeven. Gewoon door heel goed te luisteren en de vragen te stellen die ik nodig had. Dankjewel Kim Ellen.’

Vind je het fijn om persoonlijk met Mirjam of Kim Ellen in gesprek te gaan?

Wil je een specifiek probleem voorleggen of gewoon eens van gedachten wisselen met een expert? Dat kan nu in onze VIP sessies. Een gesprek van 45 minuten volledig gericht op wat jij nodig hebt. Geen uitgebreide intake, geen vragenlijsten, maar een echt gesprek met alle ruimte voor jouw verhaal en al je vragen. 

VIP SESSIE

Hoe werkt het?

€175,-

Je kunt zelf een moment reserveren in de agenda. Bij aanmelding beschrijf je even kort je hulpvraag of probleem. Je ontvangt dan een link waar je kunt inloggen op het moment van de afspraak. Je hebt vervolgens een gesprek van 45 minuten met een van onze experts. Waardevolle tijd waarin we volledig gericht zijn op wat jij nodig hebt. 


Dus: 


  • VIP sessie van 45 minuten
  • Coaching door psycholoog
  • Focus op preventie
  • Mogelijkheid om je eigen moment te plannen
  • Ook in de avonduren mogelijk
  • Geen wachtlijstmasterclass

Onze masterclass is mogelijk ook interessant voor jou:

Masterclass over de 5 meest voorkomende psychische klachten in de zwangerschap en het eerste jaar als moeder.


✓ Een kijkje achter de schermen in onze praktijk

✓ De transitie naar het moederschap door de bril van de psycholoog

✓ Wat zijn de meest voorkomende klachten in de zwangerschap?

✓ Wat zijn de meest voorkomende klachten het eerste jaar na de bevalling?

✓ Eerlijke verhalen van andere zwangeren en jonge moeders

✓ Drie waardevolle tips om klachten te voorkomen of verminderen

✓ Wanneer moet je hulp zoeken

✓ De mogelijkheden van het platform toegelicht

Wil je meer?

Een coachingsessie is geen behandeling. Maar soms is er meer nodig. Wij zullen altijd eerlijk zijn. Als we denken dat behandeling nodig is, zullen we dit adviseren. Dit is niet mogelijk binnen de wereld van MeJa. Wel kun je een coachingstraject starten. Een coachingstraject begint met het formuleren van een heldere vraag en concreet doel. Door goed te luisteren, te spiegelen en te ervaren, wordt er eerlijke en soms scherpe feedback teruggeven. Dit kan leiden tot nieuwe inzichten. De taal is helder en resultaatgericht. Het is nadrukkelijk geen therapie, echter er wordt wel gebruik gemaakt van interventies uit de schematherapie, cognitieve gedragstherapie en systeemtherapie. Dit maakt het coachingstraject effectief en veelzijdig. De grens met psychotherapie wordt daarbij nauwlettend bewaakt. Er wordt niet gewerkt met een specifiek model, maar elke vraag zal een maatwerktraject opleveren. 


Wil je meer informatie over een coachingstraject? Stuur ons dan een mail met je coachingsvraag. Wij nemen dan contact met je op.